Fiat 500 се превръща в седемместен кросоувър

Main April 26, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 10580 views | no comments

Fiat има намерение в предстоящите месеци да представи едновременно два нови модела: кросоувъра 500X и неговата седемместна версия на удължената база на 500XL. Според информация на Carscoops прототипите на моделите са вече готови и в момента се осъществяват пътни изпитания.
Известно е, че през юли по време на официалното представяне Fiat 500L, който към момента се явява най-просторната версия на Fiat 500, производителят едновременно ще покаже няколко изпълнения на новия модел. В частност, компанията показва версия за активен отдих, за извънградски пътувания, както и винтидж изпълнение на автомобила.

Fiat 500L с дължина 594 мм, широчина 153 мм и височина 175 мм е значително по-голям от стандартната версия на модела. Увеличен е пътният просвет на автомобила. Моделът ще бъде продаван в Европа с два бензинови агрегата с работен обем 0,9 и 1,4 л и турбо дизел с кубатура 1,3 л, а в Америкеа- само с бензинови мотори. Автомобилът е проектиран за петима пътници, но като опция в салона може да бъде монтиран и трети ред седалки.


Агенция Speed-Press

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...