Help

ДОБРЕ ДОШЛИ в Autohop.bg!

Най-популярният сайт за БЕЗПЛАТНИ авто обяви и полезна авто информация!!!

Autohop.bg е водещият сайт за публикуване на БЕЗПЛАТНИ авто обяви и услуги. Autohop.bg предлага на потребителите си и най-актуалните новини от света на автомобилите. Може да се информирате и за техническите характеристики на даден модел автомобил, както и да свалите напълно БЕЗПЛАТНО тапети на любими марки коли, тук »

По-долу са поместени често задавани въпроси. Кликнете върху самия въпрос, за да отворите отговора. За помощ относно регистрация на Автокъща, кликнете тук »

Публикуване на Авто Обява

Управление на Моите Авто Обяви

Преглед на Авто Обявите

Регистрация на Автокъща


Публикуване на Авто Обява

Нужна ли ми е регистрация, за да публикувам авто обявата си?

Публикуването на авто обяви в Autohop.bg е в три лесни и бързи стъпки, които не изискват регистрация.

Каква е цената за публикуване на обява в Autohop.bg?

Публикуването на авто обяви в Autohop.bg е напълно БЕЗПЛАТНО. В ерата на Интернет всеки, който е решил да продаде бързо своето превозно средство, да закупи ново или да предложи авто услуги е неизбежно използването на предназначен за тези цели сайт.

Как да публикувам обява?

Публикуването на обява е в три лесни и бързи стъпки, без регистрация и без изчакване. На началната страница кликнете върху «НОВА ОБЯВА».

  • Стъпка 1, Вид Обява: Изберете подходящата категорята, в която да пубуликувате своята обява.
  • Стъпка 2, Информация за Обявата: Попълнете изискваната информация. Полетата маркирани със звезда (*) са задължителни. След като се уверите, че всички полета са попълнени правилно, натиснете бутона «ПУБЛИКУВАЙ».
  • Стъпка 3, Качване на Снимки: В стъпка три може да качите снимки към вашата обява. Добавете повече снимки, защото обявите със снимки се разглеждат 10 пъти повече от тези без снимки.
  • Стъпка 4, Направи VIP: Тук може да направите обява си VIP. Вашата VIP обява е активна за платения от вас период. Тази услуга ви дава предимства публикуваната обява да се позиционира най-отгоре на резултатната страница.

Не се притеснявайте, ако сте допуснали грешка, защото може да редактирате обявата си по всяко време чрез избраната от Вас парола за редактиране. Информация за обявата, както и самата парола, ще Ви бъдат изпратени на посочения в обявата и-мейл.

За какъв период да публикувам авто обявата си?

При публикуване на обявата в полето “Валидност на обявата” може да изберете валидност за 30, 60, 90 дни или До продажба. Ако направите обявата си VIP тя получава VIP статус за платения от вас период, след което ще остане активна като обикновена обява, ако валидността не е изтекла.

Какво да попълня в полето “Допълнителна информация”?

Това е полето за допълнтелен текст на Вашата авто обява. Желателно е да опишете възможно най-добре превозното средство, което продавате, за да могат потребителите да получат максимално подробна информация за него. Всяка обява с добро и по-дълго описание увеличава шансовете си да бъде видяна от повече потенциални купувачи.

Трябва ли в полето “Допълнителна информация” на обявата да фигурира моя и-мейл адрес?

За да избегнете получаването на спам (нежелани и-мейли и реклами), ние не показваме Вашия имейл адрес в сайта и Ви препоръчваме да не го посочвате в информацията на авто обявата си.

За връзка с Вас, потребителите могат да ползват формата за изпращане на и-мейл достъпна от обявата Ви, където и-мейл адресът Ви не се вижда.

Задължително ли е да отбележа “Екстри и Особености” към авто обявата си?

Autohop.bg предоставя на своите потребители възможност да отбележат екстрите и спецификите, които притежава тяхното превозно средтсво. По този начин всеки потенциален купувач ще получи изчерпателна информация за превозното средство, което би желал да закупи.

Трябва ли да попълня полето “Парола за Редактиране”?

Задължително трябва да попълните полето “Парола за Редактиране”, за да може да редактирате авто обявата си по всяко време. За целта трябва да запомните номера на обявата и паролата си.

Какво представлява “Отбележи на картата”?

Вашите клиенти или купувачи могат бързо и лесно да се ориентират за Вашето местоположение. Следвайте инструкциите, за да отбележите адреса си на картата:

  1. След като кликнете с мишката на избрано от вас място на картата в ляво се отваря прозорец с текст "Моят адрес се намира тук".
  2. Изберете "Да", за да потвърдите местоположението или "Не", за да затворите прозорчето и да изберете друго местоположение на картата.
  3. Ако не може да намерите точното местоположение на адреса на картата, моля използвайте търсачката по-горе, за да го потърсите. Изпишете името на града и улицата и натиснете "Намери на картата".

Как и колко снимки мога да добавя към авто обявата си?

Към всяка авто обява може да качите до 8 снимки. Първата качена снимка става главна за обявата, останалите 7 стават галерия със снимки. Формати на файловете: JPEG, PNG, GIF, - до 2 MB. За да качите снимка след публикуване следвайте инструкциите от стъпка 3:

  1. Натиснете Browse, за да изберете снимката.
  2. Натиснете Закачи Снимката, за да качите снимката.
  3. Повторете стъпки 1 и 2, за да изберете и качите и останалите снимки.

Добавете повече снимки към обявата си, защото обявите със снимки се разглеждат 10 пъти повече от тези без снимки.

Как да направя обявата си ПОПУЛЯРНА и да УВЕЛИЧА клиентите си?

Направете авто обявата си VIP и ще увеличите посещенията многократно. VIP обявата се показва преди обикновените обяви и има по-голям шанс да бъде разгледана от многобройните посетители, които потенциални купувачи. За да направите обявата си VIP, следвайте указанията след екрана за публикуване. Също така може да я направите VIP по всяко време от табчето «НАПРАВИ VIP» в самата обява.

Какво да правя, ако не получа и-мейл с паролата си за редактиране?

След публикуването на Вашата авто обява ще получите и-мейл на посочения от Вас адрес, съдържащ номера на обявата и посочената от Вас парола за редактиране. Пазете паролата си от случайни лица, които могат да действат злонамерено и да изтрият или променят обявата Ви.

В случай, че не получите такъв потвърдителен мейл, изчакайте поне 24 часа и опитайте да възстановите паролата си. Ще Ви бъде изпратен и-мейл повторно.

Управление на Моите Авто Обяви

Как да намеря моята обява?

В полето за адреса на уебсайтове на браузъра (URL/ЮРЛ полето) напишете: www.autohop.bg/номера на обявата и натиснете клавиша Enter на клавиатурата. Така директно ще отворите авто обявата си:

Къде се изписва номерът на моята авто обява?

Номерът на Вашата авто обява се изписва в горния десен ъгъл под цената.

Как да редактирам моите обяви?

Изберете опцията «РЕДАКТИРАНЕ НА ОБЯВА» от менюто горе. Въведете номера на обявата и паролата си за редактиране и натиснете «РЕДАКТИРАЙ». Ако сте автокъща влезте в акаунта си и от там ще имате достъп до всички Ваши обяви.

Как да добавя, сменя или изтрия прикачените снимки към авто обявата си?

Влезте в обявата си като кликнете «РЕДАКТИРАНЕ НА ОБЯВА» от самата авто обява или от «Отвори» горе в дясно под синьото меню. От горното меню изберете «Качи снимки». Отваря се галерия за снимки. Ако сте качили по-малко от 8 снимки оттук може да добавите още. За да изтриете, ротирате, или преместите снимка на друга позиция, минете с мишката върху нея и изберете желаното от Вас действие. Като сте избрали опцията «ИЗТРИЙ», чрез която може да изстриете съответната снимка индивидуално, след това може да добавите нови снимки. Снимките се качват по същия начин както при публикуване на обявата.

Добавете повече снимки към обявата си, защото обявите със снимки са по-успешни и се разглеждат 10 пъти повече от тези без снимки.

Как да изтрия моята обява?

Влезте в обявата си като кликнете «РЕДАКТИРАНЕ НА ОБЯВА». Най-отгоре в дясно от менюто за редактиране на Вашата авто обява изберете опцията «ИЗТРИЙ».

Получавам ли известие за моята изтичаща обява?

При изтичане валидността на Вашата обява или на платения от вас период за VIP обява, Autohop.bg изпраща напомнящо съобщение за изтичане срока на активност чрез и-мейл и/или чрез SMS. За да удължите валидността, следвайте инструкциите в и-мейла или в SMS съобщението.

Какво да правя, ако забравя паролата си за редактиране?

След публикуване на авто обявата си ще получите и-мейл на посочения от Вас адрес, съдържащ номера на обявата и посочената от Вас парола за редактиране. Пазете паролата си от случайни лица, които могат да действат злонамерено и да изтрият или променят обявата Ви.

В случай, че сте изгубили или изтрили този и-мейл може да възстановите своята парола от от падащото меню, което се отваря от «Отвори» горе в дясно под синьото меню. След което кликнете върху линка “Възтановяване на забравена парола” под формата за вход на потребители ще Ви бъде изпратен и-мейл с паролата за редактиране отново.

Преглед на Авто Обявите

Как се подреждат обявите на резултатната страница?

Най-отгоре се показват обявите с VIP статус, след което следват всички обикновени обяви. Авто обявите се сортират по дата, като може да промените сортирането по ваше желние от падащото меню най-отдолу вляво: по Марка/Модел/Цена, само по Цена, Година на производство, Пробег, Най-новите авто обяви или по Най-популярните авто обяви.

Как мога да се свържа с подателя на дадена обява?

Потребителите могат да се свържат с подателя на обява от карето с информация, което се намира в края на всяка обява. Там ще намерите адрес, телефон и линк към формата за изпращане на и-мейл съобщение. Autohop.bg не гарантира истинността на данните за контакт на подателя!

Какво да направя, ако попадна на обява целяща измама или злоупотреба с личните ми данни?

При подобни случаи може да се свържете с нас като от менюто изберете «Съобщи Проблем». Ще се отвори форма за изпращане на запитване до екипа на Autohop.bg. Изберете темата на запитването от падащото меню, след което натиснете бутона «Изпрати запитване».

Регистрация на Автокъща

Защо да регистрирам моята автокъща?

Регистрирането на автокъща не е задължителна, но при регистрацията получавате преимущества, които ще Ви помогнат за успешни продажби и промотиране на дейността й в Интернет. Ще спестите време като управлявате всичките си авто обяви само чрез една парола за достъп.

По този начин получавате възможност клиентите да Ви открият по-лесно в търсачки като Google, Yahoo и др.

Как да регистрирам автокъща?

Изберете «АВТОКЪЩИ» от менюто горе. Ще се отвори страницата с регистрираните автокъщи в AutoHop.bg. Kликнете бутона «Регистрирай Автокъща» от дясно и ще се отвори формата за регистрация на Автокъща. Попълнете необходимата информация, полетата обозначени със звезда (*) са задължителни.

За по-голяма точност може да отворите “Отбележете адреса на картата” и да преместите флагчето за адреса на правилното място.

Когато регистрирате своята автокъща ще получите акаунт в Autohop.bg, чрез който може да управлявате всичките си авто обяви и съответно Ви е необходима само една парола. Пазете паролата си от случайни лица, които могат да действат злонамерено и да изтрият или променят авто обявите Ви.

 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...