AUTO BILD България съветва как да купим кола за около 1000 евро

Main December 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 15565 views | no comments

В новия брой на AUTO BILD България германските редактори засягат тема, която особено силно вълнува българския читател, а именно – за какво да внимаваме при покупката на кола на стойност около 1000 евро. В рубриката за употребявани автомобили са разгледани Fiat Brava, Opel Corsa, Renault Clio и Daewoo Nexia. Специално сравнение е посветено на новото и старото Audi A4, a почитателите на „четирите ринга“ ще се зарадват и на материала за малкото А1 с 5 врати, наречено Sportback.
Случвало ли ви се е да се чудите какво значат безбройните означения върху опаковките на маслото, което сипвате в двигателя на вашия автомобил? След като прочете материала от рубриката “Съветник“, буквено-цифрените означения няма да изглеждат като тъмна Индия за вас.
Сравнителен тест е посветен на три дизелови комбита – Audi A6 Avant, BMW Серия 5 Touring и Mercedes E-класа Т-модел. Големи коли – малък разход. Това е мотото, което инженерите са следвали при разработката на тези автомобили.
На последните страници на списанието ще прочетете атрактивен материал за най-екзотичните гаражи, които се намират в жилищни помещения като холове и кухни!
В новия брой ще откриете още Skoda Fabia 1.2 TSI - „бензинка“ с разход на дизел, сравнение Seat Mii срещу VW Up, както и непредвидения край на продължителния тест на VW Golf с газова уредба.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...