Ексклузивно: първите снимки от Париж

Main October 1, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 29040 views | no comments

Изложителите на автомобилния салон в Париж се готвят за големия щурм на представителите на медиите на 2 октомври. Голяма част от eкспонатите още са скрити с червени покривала – но носът, символ на Alfa Romeo, познат като Scudetto, се показва. Табелата пред колата издава кой е автомобилът – 4C Spider, премиера, за която италианците не бяха обелили и дума. Леката „бегачка“ може да стане истински успешен модел, оборудвана с мек покрив. Повече информация за новата Alfa обаче няма. Премиерата на Spider е една от общо 100-те световни и 30-те европейски на форума. Honda например ще представи с фейслифта на Civic за първи път варианта Sport, както и Type-R Concept, предвестник на серийнaта „резачка“.
Ford вече махна наметалото
Друга важна новост е Fiat 500X, който още при вкарването в халетата е без покривало. Малкият софтроудър използва същата платформа като Jeep Renegade. Suzuki също вече разкри някои от моделите на утрешния ден – сред тях са Vitara 2015 и рестилизираното Alto. След Sandero (което тук дебютира в изпълнението Black Touch) Dacia представя вана Lodgy и „баничарката“ Dokker в по-високите версии за лек офроуд Stepway в специалния син металик Adria. Ford акцентира върху новото Mondeo като хечбек и комби. На щанда има и хибрид, след който вероятно по-късно ще последва и версия Plug-in, наречена Energi. Гостите от Кьолн насочват вниманието на публиката и върху фейслифта на Focus с решетка а ла Aston Martin и по-изчистен кокпит, както и върху спортната версия ST.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...