Dartz позлатява Mercedes-Benz G Class 6х6

Main March 26, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6880 views | no comments

Латвийската компания Dartz, прочула се преди време с кожения салон от пенис на кит, този път е получила друга странна, но по азиатски разкошна и меко казана кичозна поръчка – да доработи 6-колесния Mercedes-Benz G 63 AMG. Тяхната версия ще се нарича Sahara G-eopard, а в салона ще има и златно наргиле. Доработеният вариант вече е нарисуван от дизайнера на Darz – Мариус Димитраску.
Габаритната дължина е увеличена с 30 см и автомобилът ще се сдобие с две допълнителни врати. Те ще се отварят като при Rolls-Royce Phantom. Каросерията придобива леопардова шарка с нанопокритие и златни частици. С благородния метал ще е украсена и радиаторната решетка. Подът ще е като на яхта, каквото и да значи това – най-вероятно тиково покритие.
В салона ще има нагревател за вода, който отгоре на всичкото ще я филтрира с помощта на сребро и диаманти. Класическите джанти ще бъдат заменени с 24-инчови със златни орнаменти по тях. Освен това климатикът ще е автономен и ще продължава да работи дори при изключен двигател.
Sahara G-eopard ще бъде с мултимедийна система от луксозната марка Bang & Olufsen с възможност за включване на устройства с iOS и Android. С тяхна помощ ще можем да сменяме нивото на осветлението в салона и да управляваме панорамния покрив. На борда собствениците ще разполагат с 3D-телевизор Bang & Olufsen BeoVision 11 и мощна аудиосистема.
6-колесният Mercedes-Benz G 63 AMG бе представен в началото на март и е задвижван от бензинов мотор с макс. мощност 544 к.с.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...