Фетел: Не се извинявам, че спечелих

Общи 11 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3955 посещения | без коментари

Себастиан Фетел заяви, че няма да се извини за победата си в Гран при на Малайзия, но че съжалява за това, че е поставил личните си интереси пред тези на отбора.
Германецът спечели състезанието на „Сепанг“ като в последните обиколки пренебрегна заповедите от бокса и изпревари съотборника си Марк Уебър.


И двамата пилоти получиха нареждане да превключат на по-икономичен режим своите двигатели. „Няма какво повече да казвам, заяви Фетел в промоционално събитие на Infiniti преди третия кръг от сезона. Извиних се на отбора за това, че поставих себе си пред общия интерес, което не трябваше да правя. Но няма какво повече да кажа, наистина. Няма да се извиня за победата, затова са ме наели и затова съм тук. Обичам да се състезавам. За съжаление установявам, че хората не съзнават какво постигнахме в този ден. Смятам, че като отбор свършихме страхотна работа. Резултатът ни беше фантастичен. В Австралия също се справихме много добре, но в Малайзия бяхме изненадани отново да сме на върха. В цялото състезание се справяхме отлично с гумите. Хората забравят това, а говорят само за начина, по който завърши състезанието.“


 
Ключови думи:   formula 1
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте