Кой пестеливец е най-подходящ за вас

Общи 11 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4430 посещения | без коментари

Шофирате 30 000 км годишно, или може би сте един от средно статистическите европейски автомобилисти с 15 000 км годишно?

Ако пък сте домакиня и майка и всекидневието ви преминава между супермаркета и детската градина, това означава 7500 км годишно. Това са основните видове шофьори, класифицирани от AUTO BILD. И всеки от тях се нуждае от определен тип автомобил, но безспорно всички искат да спестят гориво. Какви са възможностите?

В новия брой на AUTO BILD България на сериозна преценка са подложени осем икономични концепции в лицето на Citroen DS5 Hybrid4, Ford Focus, Toyota Prius Plug-in Hybrid, Toyota Yaris Hybrid, Mazda6 2.0 Skyactiv-G, Kia Optima 2.0 Hybrid, Opel Ampera, BMW 320d Efficient Dynamic Edition. Кой от тях е най-икономичен – хибрид, електромобил, компактен бензинов, екологичен дизел. Победител на тема спестовност излиза Toyota Yaris Hybrid, която се налага с най-ниска цена на километър. Но дали е за вас? Отговорът на този въпрос търсете в новия брой на AUTO BILD, който вече е на пазара.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте