Aventador за дубайската полиция

Общи 11 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4265 посещения | без коментари

В интернет се появиха снимки от церемония, на която дубайската полиция получава ключовете на Aventador. Италианската машина е решена в характерните за емирството цветове на полицейските автомобили, но не става ясно дали снимките са направени по време на еднократно мероприятие или харчещото като змей Lambo действително ще се въплъти в ролята на патрулна кола по улиците на Дубай.

Напомняме, че в Италия карабинерите разполагат с полицейско Gallardo, което обаче основно виждаме да отцепва пътя по време на срещи на клуба на собствениците на Lamborghini.
Вероятно това е една от най-скъпите полицейски коли в света и със сигурност – най-бързата. Все още не е ясно дали става въпрос за кратка акция, за конфискувана кола или действително за покупка, но очакваме youtube да се напълни с клипове на ефектни преследвания.


 
Ключови думи:   Gallardo, lamborghini, youtube
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте