Топ 5 компактни седани за 2015

Общи 10 юни 2015 | Autohop.bg A- A+ 51345 посещения | 1 коментар

Седанът е практически избор за милиони, защото може да задоволи всеки вкус както наред с традиционната за класа практичност. Четиривратовата конфуцигурация предлага лесен достъп за всеки един от пасажерите. В момента се забелязват две основни тенденции при най-продаваните седани: от една страна, новите модели са ориентирани към повече стил, а от друга се залага на по-евтини, но качествени компоненти с максимална ефективност за по-малко пари. Вие също може да заложите на практичното в света на спорта и автомобилите като посетите новия сайт на Betfair.

Ето и самият списък:

Ford Fiesta 2015 – новата Фиеста е чудесен градски автомобил, който предлага повече качество от останалите возила в неговия сегмент. Спортното шофиране го прави по-различен от останалите в сегмента. Разполага с четирицилиндров двигател, което включва трицилиндрово турбо с 123 конски сили мощност. Интериорът на хечбека и седана е сходен и просторен. В обощение, новата Фиеста е достъпно и приятно возило.

Hyundai Accent 2015 – този Хюндай предлага чудесни възможност за своя малък размер и малка сума. Колата се държи добре на пътя, нивата на комфорт и интериор са прилични и включва доста дълъг гаранционен срок. За малките си размери, просторът, който предлага, е впечатляващ. Лесното управление и стайлинга на интериора го правят още по-атрактивен.

Kia Forte 2015 – този модел на Киа не се изчерпва само с традиционно за марката дългосрочна гаранция, но и с ред други новости за автомобила. Трите различни двигателя предлагат солидно ускорение. Самият интериор, освен, че е просторен, е направен от висококачествени материали съчетани в класически дизайн.

Volkswagen Golf 2015 – въпреки, че стайлингът на новия Голф да изглежда малко променен, автомобилът всъщност е напълно преустроен. Списъкът с промените включва по-прецизно управление, с по-голяма стабилност на пътя. Вътрешната част на автомобила е изработена от почти луксозно качество материали и двигател с турбоускорение, който предлага нисък разход на гориво.

Honda Civic 2015 – благодарение на конкуренцията, изборът на Сивик може и да не е вече чак толкова лесен както някога, но новият модел все още е топ ниво компактен седан. Предлага се с голям набор от двигатели, като четирицилиндровият със 143 конски сили е добър избор. Всички модели от серията предлагат изненадващо просторни купета, удобно шофиране, съчетано с дългосрочната репутация за стабилност на пътя.

 

 
 

Коментари

 
Mary Erics, (преди повече от 7 години)
Вам нужен бизнес-кредит?
Мы предлагаем кредиты на уровне 3% процентной ставки. Выдаем персональные кредиты, автокредиты, ипотечные кредиты, сельскохозяйственные кредиты, кредиты на развитие бизнеса. Выдаем сумму от $ 5000 до $ 10 млн. Пишите нам обратиться: zionloanfirm.ltd@gmail.com
-3

Положителни: 0
Отрицателни: 3


 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте