AUTO BILD 417 “паркира“ Infiniti Q80

Общи 08 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 23725 посещения | без коментари

Пломбите ви направо ще паднат от новия брой на AUTO BILD, който този път е обърнал специално внимание на най-интересните нови модели, дебютирали тези дни на автомобилния салон в Париж. Още с първите ни страници започваме силно – с Infiniti Q80 Inspiration, който според нас бе най-красивият модел на изложението, и затова го „паркирахме“ на корицата си, следвано от електрическото чудовище Lamborghini Asterion и расовия роудстър Ferrari 458 Speciale A.
Може и да сме се поувлекли със суперколите, ала по отношение на тестовете си оставаме все така практични, но отново с една доза блясък. Така че сравнихме четири луксозни комбита - Mercedes С 200 Т, BMW 320i Touring, Audi A4 Avant 1.8 TFSI и Volvo V60 T4.
Не сме пропуснали да споделим и първите си впечатления от MINI с пет врати, предизвикало на дуел Audi A1 Sportback. Качихме се и на BMW M4 Cabrio и именно там ни „паднаха пломбите“.
Търсете ни както винаги в сряда и приятно четене!
И ОЩЕ:
Insider Lamborghini AsterionСравнение Mercedes С 200 Т, BMW 320i Touring, Audi A4 Avant 1.8 TFSI и Volvo V60 T4Тест BMW 225i Active TourerСъветник Тест на всесезонни гуми Second hand Най-сетне Phaeton за народаВъодушевление Костенурката извозва Twingo





 

Porsche представи 911 GTS Porsche представи 911 GTS
08 октомври 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте