Infiniti Q80: Дързост и красота

Общи 02 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 20635 посещения | без коментари

Infiniti Q80 Inspiration се очертава като най-красивия автомобил на изложението в Париж. Четиривратият фастбек с дръзки пропорции е с наистина предизвикателна визия. Дълго пет метра и широко два, Q80 Inspiration е високо само 1350 мм в най-високата си точка.
Вратите му се отварят широко като порта, разкриват артистично съобразения интериор, глезещ сетивата. Четирите индивидуални кожени седалки осигуряват еднакво отношение към шофьора и пасажерите, докато дълбокият панорамен покрив създава усещането за една светла, ефирна и просторна среда отвътре.
Като ярък пример за иновативните технологии Q80 Inspiration представя автономната управляваща система, която подобрява усещането от шофирането. Също така осигурява поглед към високодинамичното и ефикасно хибридно-електрическо задвижване, което се очаква да има 550 к.с. и разход от 5,5 л/100 км.
Освен красивата и дръзка концепция на шоуто в Париж своята европейска премиера отбеляза новото Q70 с 2,2-литров 4-цилиндров турбодизелов двигател с макс. мощност 170 к.с. и 400 Нм и същевременно осигуряващ ниски емисии на въглероден диоксид.
С цели 60% възнамерява да разшири портфолиото си Infiniti през следващите пет години.
Повече информация за Q80 ще откриете в следващия брой на AUTO BILD България. За допълнителна информация изтеглете прикачените файлове

 
Ключови думи:   Автосалон Париж 2014
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте