Обновените Rio и Venga идват в Париж

Общи 30 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 20275 посещения | без коментари

Бестселърите на Kia - Venga и Rio, се сдобиват с освежен дизайн, където най-забележителната промяна е характерната за по-новите модели радиаторна решетка, т. нар. тигрова муцуна. Към списъка от опции са добавени и три нови вида лети джанти.

Вътре Rio е с ревизирана централна конзола, с повече акценти от хром около вентилационните отвори, DAB радиото вече е стандартно на повечето пазари, а като допълнително обзавеждане влиза и най-новото поколение на информационно- развлекателната система на Kia със 7,0-инчов централно разположен дисплей.

Възможностите за двигателите започват от базовия 1,1-литров с макс. мощност 74 к.с. и се простират до 1,4-литровия бензинов мотор с макс. мощност 108 к.с.

Venga ще изкушава с прекроена централна конзола и нови решения за салона. При дилърите и двата модела ще се появят по-късно тази година, като поръчките започват от следващия месец.

 
Ключови думи:   kia
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте