Започва производството на новия кросоувър Infiniti JX

Общи 21 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4205 посещения | без коментари

Първата луксозна кола, произведена в щат Тенеси – луксозният кростоувър Infiniti JX слезе от поточната линия в Емералд Грийн. Новият 7-местен Infiniti JX 2013 е последното попълнение в гамата на Infiniti „Вдъхновена динамика“ и ще излезе на пазара в САЩ през март.
Освен сглобяването на новия Infiniti JX, в Тенеси ще се произвежда и 3,5-литровия DOHC V6 двигател с мощност 265 к.с. Луксозният кросоувър е най-икономичен в своя клас с комбиниран разход на гориво от 11,2 и 11,76 л/100 км съответно за вариантите с предно предаване и с интуитивно задвиждане на четирите колела.
Той е оборудван с първата в света система за намеса при опасност от сблъсък при движение назад (Backup Collision Intervention system) – поредния технологичен дебют на пазара от Infiniti. Тя използва сензори в задната част на колата, за да открие потенциални препятствия при излизане назад от място за паркиране. Когато това се случи, системата подава визуален и звуков сигнал за предупреждение. Ако водачът не реагира навреме, тя се намесва и автоматично задейства спирачките, за да предотврати евентуалния сблъсък.
Като допълнение към забележителния стил и съвършената изработка, новаторският дизайн на JX предлага и простор за краката пред всичките три реда седалки, както и достатъчно багажно пространство. Новаторско дизайнерско решение на многофункционалната средна седалка позволява достъп до 3-ия ред без сваляне на детската седалка на 2-ия.
Сред множеството други модерни стандартни и допълнителни технологии в новия JX е и Infiniti Connection - нова характеристика, която освен множеството други функции, може автоматично да синхронизира програмата на собственика с Google Calendar и да осигури навигационни напътствия до местата на планираните срещи. Системата Infiniti Connection включва и Infiniti Personal Assistant, който предоставя на собствениците 24-часова помощ при уреждане на всякакви резервации.

 
Ключови думи:   Infiniti, intervention system
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте