Винаги на верен път – онлайн-магазин на Opel за актуализирани навигационни данни

Общи 21 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4475 посещения | без коментари

Opel oткри нов онлайн магазин, който дава възможност на собствениците на автомобили с марката Opel с вградена навигационна система да изтеглят от интернет най-актуалните версии на електронните навигационни карти. Компанията NAVTEQ сътрудничи на Opel в предлагането на карти на отделни или на групи държави за повече от 30 европейски нации. Цените започват от 99 евро (средно за Европа вкл. ДДС).
Клиентите могат да получат достъп до уебсайта на адрес www.navigation.com/opel в интернет. Единственото, което трябва да направи потребителят, е да въведе модела на своя автомобил, годината на производство и вида на навигационната система. След това той бива насочен автоматично към съответната актуална версия на навигационната карта. Клиентите могат да поръчат актуализации за картите на SD-носител за инфоразвлекателните системи NAVI 600 и NAVI 900 Europe. Могат също да се поръчат и нови карти на CD и DVD-носители за системите CD 500, DVD 800, DVD 90, DVD 100, CD60-CD80, както и за устройствата NCDR/NCDC.
Интернет-магазинът работи на шест различни езика (немски, английски, френски, италиански, испански и холандски). Клиентите на Opel могат да платят за избраните продукти в четири различни валути (eвро, британски лири стерлинги, швейцарски франкове и шведски крони). Интернет-порталът предлага карти за вградените навигационни системи, използвани в моделите Antara, Astra, Combo, Corsa, Frontera, Insignia, Meriva, Omega, Signum, Tigra Twintop, Vectra, Vivaro, Zafira и Zafira Tourer.

 
Ключови думи:   europe, navigation, navteq, ncdc, opel
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте