Chrysler заменя Dodge Challenger с Barracuda

Общи 21 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4905 посещения | без коментари

Chrysler разглежда възможността да замени спортния автомобил Dodge Challenger с усъвремена версия на купето Barracuda. Тази информация тиражира изданието Motor Trend, позовавайки се на главния дизайнер на амеркианския производител Ралф Жил.
Според непотвърдени слухове Challenger ще легне на новата фирмена платформа със задно предаване, разработена съвместно от Chrysler и Fiat. По-късно тя щяла да послужи и за някои модели на Alfa Romeo. Актуалният Challenger е изграден на шасито на първото поколение на Chrysler 300C и Dodge Charger, факт, който го превръща в един от най-големите автомобили в класа.
Не е изключено съвременната Barracuda да се предлага под марката SRT. Преди време Chrysler се отказа от използването на бранда Dodge в името на новото поколение на Viper.
Купето Plymouth Barracuda е произвеждано от 1964 г. до 1974 г.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте