Меката на тунинга

Общи 09 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 23030 посещения | без коментари

За японската тунинг компания LB Performance най-голямото тунинг шоу в света – SEMA 2014 (4 - 7 ноември, Лас Вегас) сякаш вече е започнало. Специализираната във външен тунинг фирма ще представи своя аеродинамичен пакет за лимитираното до 200 бр. Lamborghini LP720-4 50th Anniversario. Развиващият 720 к.с. 4х4-спринтьор получава карбонова премяна, от чийто вид експертите на TUV биха могли да получат инфаркт. Китът започва с брутално антикрило и завършва с алуминиеви джанти, които още не са изпитани за издръжливост на материала. В тунинг комплекта са включени още предна и задна престилка и дифузьор. Цената на аеродинамичния пакет е около 60 000 лева!
LB Performance ще представи и не по-малко атрактивно преработено BMW Серия 4. Баварското Coupe е получило „раздути“ предни и задни калници, нови странични лайстни и „чудовищни“ престилки. Най-добро впечатление обаче прави задницата с интегрирано антикрило и XXL-дифузьор. Общата стойност на подобренията по „четворката“ е около 20 000 лева.
Bisimoto Sonata с над 700 к.с.
През 2012 г. тунерите на Bisimoto представиха Hyundai Elantra GT с повече от 600 „коня“. Година по-късно се появи Genesis Coupe с 1000 „коня“ под капака. През 2014-а една от звездите на SEMA се очаква да бъде лимузината Sonata... със 718 конски сили! По интернет блоговете вече сравняват „корейката“ с най-мощните Muscle Cars като Dodge Charger и Challenger SRT Hellcat. И двата титанични модела с V8-двигател са дори една идея по-слаби от „разпилената“ Sonata.
Пикапи на Chevy като мултиталанти
Специално за SEMA Chevrolet създава концепцията Silverado Toughnology, чиято специална боя имитира гол метал, „гарниран“ с графики, представящи химичните знаци на металните молекули. За свързаността на концептуалния пикап се грижи LTE-приемник с вграден WLAN Hotspot. Агрегатът под предния капак е класика: 5,3-литров с 360 „коня“, които „отекват“ през две дебели ауспухови тръби. 22-цолови джанти с гуми за офроуд придават достолепен вид на машината. И вторият прототип на Chevy - Colorado Sport Concept, e насочен към любителите на чистия въздух – за което свидетелстват двата планински велосипеда в каросерията. Благодарение на системата за товарене GearOn с шини могат да бъдат товарени и закрепвани големи предмети като колела или канута. На създадената т.нар. „долна товарна повърхност“ остава място за други вещи.

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте