Стартира четвъртото издание на „Автомобилен сервиз на годината“

Общи 09 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 20070 посещения | без коментари

Автомобилни сервизи от цялата страна имат възможността да се борят за приза „Сервиз на годината” в четвъртото издание на престижния конкурс за автомобилни експерти, организиран от Shell България и горивата Shell V-Power Nitro +. В конкурса ще бъдат отличени професионални автомобилни сервизи, които помагат на своите клиенти да се наслаждават на шофирането, не спират да развиват своите знания и умения и стимулират профилактиката и доброто отношение към клиентите. Участието е напълно безплатно, а срокът за подаване на заявления е 10 октомври 2014 г.
Изборът на победител ще протече в две фази - онлайн гласуване от потребителите на адрес http://serviznagodinata.autobild.bg до 31.10.2014 г. и оценка от жури на място в сервизите, които съберат най-голяма подкрепа от онлайн гласуването. Журито, съставено от автомобилни експерти, журналисти и представители на Shell България, ще извърши своята оценка на базата на измерими параметри, съблюдавайки принципите на прозрачност и равнопоставеност в съответствие с Правилата на конкурса. Във втория етап ще преминат по 5 сервиза от всяка категория, които са получили най-много онлайн гласове. Няма ограничение за броя сервизи от една и съща верига, които могат да участват самостоятелно.
Голямата награда „Сервиз на годината” ще бъде присъдена от журито на един от победителите в пет конкурсни категории – „Оторизиран сервиз на автомобилна марка“, „Голям мултифункционален сервиз”, „Компактен мултифункционален сервиз”, „Специализиран сервиз“ (за сервизи, които предлагат специализирани услуги като поставяне и поддръжка на газови уредби, тунинг, мото сервизи) и специалната награда – „Близо до клиента”, за сервиза, събрал най-много гласове от потребители по време на онлайн гласуването. За поредна година конкурсът се провежда в партньорство с АUTO BILD България и наградите ще бъдат връчени по време на церемонията „Златен волан на AUTO BILD” през ноември т.г.
По един представител на всеки от победителите и тази година ще има възможност да посети изследователския център на Shell в Хамбург, Германия, където ще се запознае с процеса на създаване и тестване на новите поколения висококачествени горива и моторни масла. Организаторите на конкурса са предвидили и допълнителни награди - служителите на сервизите финалисти във втория етап на инициативата ще присъстват на обучение за съвременните иновации и контрола на качеството и количеството на горивата. Инициативата „Автомобилен сервиз на годината” има за цел да поощри работата на автомобилните специалисти, като им предоставя необходимата информация и насърчава качествената грижа за автомобила. Максималното удоволствие на пътя е една от основните цели, по които Shell работи, и една от причините за въвеждането на пазара на нови разработки на горива като усъвършенстваните Shell V-Power Nitro +. Благодарение на тях всеки автомобил има възможност да разгърне пълния си потенциал, а формулата им има мигновено действие и започва да почиства отлаганията, които намаляват ефективността на автомобила от момента, в който горивото достигне двигателя.

 
Ключови думи:   shell
 

Меката на тунинга Меката на тунинга
09 октомври 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте