Бош представя многобройни иновации на Аутомеханика 2014

Общи 08 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 16450 посещения | без коментари

На тазгодишното изложение Аутомеханика във Франкфурт на Майн, Бош се представя с щанд от 2300 кв. м в Палата 9. От 16 до 20 септември водещият доставчик на търговците и сервизите демонстрира детайлно своята богата гама от резервни части, диагностично и сервизно оборудване, сервизни услуги и автосервизни концепции.
Акцент в панаирното представяне на Бош е технологичното развитие на сервизния бизнес. Нарастващата роля на комуникационните мрежи променя и естеството на ремонтната дейност. Бош представя за първи път на Аутомеханика новите технологии за свързания в комуникационна мрежа сервиз. Много интересен компонент е използването на т. нар. добавена реалност (Augmented Reality) при автосервизната дейност и обученията. Посетителите имат възможност да изпробват добавената реалност със смартфоните си на много локации при изложбения щанд на Бош. От началото на септември на страницата www.bosch-automechanika.com безплатно могат да се свалят специалните приложения за смартфон.
На голямата сцена професионални лектори ще демонстрират новите технологии и ще обучават на живо. Специално внимание е отделено на диагностичните решения за електромобилите и хибридите. Подробната програма ще бъде качена онлайн от началото на септември на www.bosch-automechanika.com.
Бош представя и демонстрира на живо множество нови продукти и решения – новите усъвършенствани запалителни свещи High Performance за двигатели с директно бензиново впръскване и чистачките Aerotwin Plus с иновативна адапторна система. Специално за сервизите Бош предлага професионален таблет – диагностичен контролен уред DCU 130, управляващ всички диагностични уреди. На тазгодишната Аутомеханика Бош ще представи за първи път DCU заедно с новия тестер за диагностика KTS 800 Truck. Новият KTS 440 също допълва известната фамилия „KTS”. Премиера ще имат и базираните на Windows таблети DCU 100 и DCU 220. Сервизният софтуер Esitronic Bike ще бъде демонстриран върху мотоциклет.
Както и предишните години, на Аутомеханика 2014 Бош демонстрира всичките си марки в областта на автомобилното оборудване. Специалистът по автоклиматиците Robinair, който от края на 2012 г. е собственост на Бош, представя богато разнообразие от уреди за сервизиране на климатици, отговарящи на нуждите на всеки сервиз. Beissbarth предлага широкообхватна гама оборудване за ремонт на ходовата част. Производителят на оборудване за сервиз на гуми Sicam показва пълен асортимент от гумомонтажни и балансмашини. OTC участва на Аутомеханика с разширена програма от специални инструменти и диагностични апарати, сред които прави впечатление новият диагностичен тестер D750. HC Cargo представя в Палата 3 богато портфолио от аксесоари и резервни части за автомобилните електросистеми. Unipoint също презентира там гамата си стартери, генератори и други компоненти за пазара на авточасти.
От началото на септември 2014 г. на www.bosch-automechanika.com посетителите могат да получат пълна информация за изложението. От сайта може да се свали и безплатното приложение за смартфон „Bosch@Automechanika 2014“, както и да получите още много допълнителна информация – карта с щандовете, всички дати на презентациите и обученията на живо, приложения, снимки, видео и брошури. Повече информация в прикачения файл.

 

Seat разбива всички Seat разбива всички
08 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте