Chevrolet атакува SEMA

Общи 17 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 25465 посещения | без коментари

Какво ще покаже Chevrolet на изложението SEMA, където американците и японците развихрят въображението си на тема тунинг до краен предел? Няколко концепции наведнъж. Като за начало - SS Sport. Ще го различите по двете черни ивици върху червената му каросерия и логото на Holden в централната част на джантите.
Цели два броя разработки на тема Chevy Sonic идват на SEMA тази година. Единият е фокусиран върху високите скорости, докато другият залага на стила. Така че логично първият е наречен Performance Concept, а вторият - Accessories Concept. Бързакът е с по-яки ауспуси и окачване в стила на пикапите. Стилният е с черни алуминиеви джанти, понижено окачване и бяла каросерия, декорирана с матирана черна ивица.
Chevrolet Impala Blackout Concept залага на черното във всяко отношение – джанти, каросерия, брони и какво ли още не.
За SEMA Chevrolet показа и рисунки на Cruze RS Plus Concept. От нея виждаме предна и задна броня, заден спойлер и аеродинамични елементи.
Очаквайте още новини за причудливи прототипи от това изложение, което започва в Лас Вегас на 4 ноември и продължава четири дни.

 
Ключови думи:   chevrolet
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте