Optima огря щанда на KIA

Общи 10 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6015 посещения | без коментари

Нова корпоративна идентичност, според която е изграден и щандът на марката и два изцяло нови модела представи KIA на изложението в София.
Звездата на щанда е малкият градски автомобил Picanto, който се предлага във версии с три и пет врати. Освен това именно този автомобил ще бъде подарен на най-красивата българка „Мис България 2011”, която ще бъде избрана на 27 юни.
Изключително впечатляващ дизайн предлага флагманът Орtima, който заменя Magentis.
KIA Optima е по-дълъг, по-широк и по-нисък от Magentis и изглежда изключително спортно. Стандартно автомобилът има двойка ауспуси, мигачи във външните огледала и много атрактивни детайли. Дължината на Optima е 4845 мм, широчината – 1830 мм, височината – 1455 мм, а колесната база е 2795 мм. Просторният интериор е ориентиран към водача и е богато оборудван. Автоматичните версии на Optima разполагат с лостчета за превключване на предавките зад волана, с което се подчертава, че това е модел, доставящ удоволствие от шофирането.
За европейския пазар KIA Optima ще се предлага с 2,0-литров бензинов двигател с 170 к.с. и 1,7-литров турбодизел с две версии на мощността – 135 и 166 к.с., комбинирани с 6-степенни механични или автоматични скоростни кутии.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте