20-и автомобилен салон София 2011 бе открит

Общи 10 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6115 посещения | без коментари

Фактът, че икономическата криза вече отминава и нашата страна и в частност автомобилния бранш, е потвърден от над 50-те автомобилни новости, които може да бъдат видяни в залите на Международния изложбен център.
Редица експонати ще бъдат показани за първи път в България, а любителите на моторните спортове ще могат да се докоснат до екземпляри, участвали в автомобилни състезания. И то какви състезания! Болидът, с който Peugeot спечели „24 часа на Льо Ман" през 2009 г. - 908 HDI FAP. Той ще е специална атракция за посетителите, които ще могат да видят и концептуалните модели Mercedes-Benz F800 Style и Ford Vertek. И това е само много малка част от акцентите на изложението.
Тази година автомобилът чества 125 години и този уникален юбилей ще бъде отбелязан по възможно най-добрия начин от списания BBC TopGear България и AUTO BILD България. Двете издания имат специални експозиции, които заемат цялата изложбена площ на Зала 5. Там ще може да видите голяма част от славната история на автомобилостроенето.
Освен удоволствието да видят и да закупят някой от последните модели автомобили, един от посетителите на Автомобилен салон София 2011 има шанса да стане щастливият собственик на автомобил по избор.
Възможностите, от които ще трябва да се избира, биха затруднили и най-взискателния автоманиак - Ford Fiesta, New Skoda Fabia Family, Peugeot 207, Renault Twingo и Тoyota iQ.
Освен това ще бъдат раздадени и други награди: почивка от туристическа агенция Emerald Travel; карти за гориво на стойност 40 лв от Бензиностанции ЛУКОЙЛ; Автокаско от Застрахователна компания UNICA; подаръци моторни масла от Shell Helix. Печелившите талони ще бъдат изтеглени на 19 юни от 18 часа!
На разположение на посетителите за бързо и комфортно придвижване ще има безплатни маршрутки от стадион „Васил Левски" до Автомобилен салон София.
„Автомобилен салон София" е отворен за посетители от 11 до 19 юни от 10.00 до 20.00 часа.
Редовната цена цена на входните билети за изложението е 6 лв. За пенсионери и ученици билетът е 3 лева.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте