Jeep отново залага на Jeepster

Общи 17 декември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5155 посещения | без коментари

Най-малкият кросоувър на Jeep, който ще дебютира през пролетта на следващата година на салона в Женева, ще се нарича Jeepster. Той ще е една идея по-компактен от Cherokee, а дизайнът ще е в стила на Wrangler.
Името никак не е ново. В края на 60-те години марката имаше модел под същото име. През 1998 г. американският производител показа и концепция Jeepster.
Новият кросоувър ще ползва шасито на Fiat 500X и ще се предлага и с предно предаване. В гамата ще има бензинови и дизелови двигатели, куплирани с автоматична предавателна кутия вместо роботизираната DuaLogic, използвана от Fiat.
В гамата на двигателите ще влезе и взетият назаем от италианците 1,4-литров бензинов силов агрегат с мощност 130 или 170 к.с. Jeepster ще има и друга италианска връзка – ще излиза от завода в Мелфи.

 
Ключови думи:   jeep
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте