Женски тунинг: Най-косматият Fiat 500

Общи 14 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 26155 посещения | без коментари

Мария Лучия Муньо регистрира странен рекорд в книгата „Гинес“ - тя, или по-скоро творението й, попадна там в категория „най-космат автомобил в света“. Напълно сериозни сме – малкото „фиатче“, класически модел 500, на 44-годишната италианка е покрито с човешка коса! Дамата работи като стилист и този своеобразен тунинг е отнел 150 часа работа и 120 кг коса. Нещо повече – Муньо е подобрила собствения си рекорд от 2010 г. В тогавашния автомобил са били вложени 100 кг окосмяване.
Помощникът й Валентино Стасано смята, че допълнителната коса във Fiat 500 е символ на свободата и мира, според нас той просто е бивше хипи. Голяма част от козината на фиатчето е внесена от Индия, тъй като този материал там е по-здрав от европейския. Сега този Fiat 500 струва около 80 000 евро.
Италианката не гледа на колата си като на предмет на изкуството и дори го ползва при всекидневното си пазаруване.

 
Ключови думи:   Тунинг
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте