Черна акула срещу папараци

Main October 17, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 20290 views | no comments

Латвийската компания Dartz, прочула се със скъпите си бронирани модели и луксозни изпълнения на кожения салон, публикува тийзър на нова модификация на високопроходимия си модел Black Shark. „Черната акула“ ще бъде представена официално на 19 октомври. Любопитно нововъведение в нея е системата срещу папараци с вграден електрошок. За жалост все още не разполагаме с информация как работи тя.
Всъдеходът е направен на базата на Mercedes-Benz GL 63 AMG. Каросерията му ще е с детайли, изработени от кевлар и титан, прибиращи се дръжки на вратите, датчик, който разпознава отпечатъците на пръстите, и др. интересни решения. Не знаем за какво са сирената и четирите прожектора на покрива.
Повечето от системите ще могат да се управляват дистанционно със смартфон Vertu, който ще е част от базовото обзавеждане.
Мощността на 8-цилиндровия 5,5-литров битурбомотор от GL 63 AMG от 557 к.с. е увеличена до 1500 к.с.
Един от последните проекти на Dartz бе 6-колесната версия на базата на Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6, скроен по военен образец и брониран дори и срещу мини.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...