Седмица на скоростта в новия брой на TopGear

Main August 16, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 12560 views | no comments

Новият брой на TopGear излезе на пазара в деня на премиерата на Range Rover с първи материал за четвъртото поколение на еталона на луксозните всъдеходи. Темата „Великобритания" продължава с бъдещата хиперкола на Jaguar - хибридния C-X75 на цена 2,5 млн. лв. Големите числа обаче са в рубриката Gear, където редакторите разказват на цели 44 страници за обширния си едноседмичен тест на 24 суперавтомобила. Сред тях са Lamborghini Aventador, Lotus Exige S, Caterham SP/300.R, Noble M600, Toyota GT86 и McLaren MP4-12C в стандартна и пистова версия.
В рубриката „Планета TopGear" гостува българският пилот и участник в рали „Монте Карло" Илия Чубриков, който разказва за своя „Булгаралпин" и романтиката на спорта от 60-те. Ричард Хамънд разказва за днешна среща с първата суперкола за всекидневието - Honda NSX.
Тестовете в брой 63 започват с фейслифта на BMW Серия 7 и продължават с най-важния модел на Mercedes-Benz за тази година - новата A-класа. Редакторите споделят още впечатленията си от Skoda Rapid, Volvo V40 и Toyota Yaris Hybrid.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...