Американците ще управляват гласово Spark и Sonic

Main November 28, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7990 views | no comments

В началото на следващата година американската версия на Chevrolet Spark и Sonic (известен като Aveo в Европа) ще интегрират Siri, интелигентния асистент, който помага нещата да се случват по-лесно с просто запитване. Chevrolet обяви тези иновативни функции на международното автомобилно изложение в Лос Анджелис (Los Angeles International Auto Show).
С помощта на стандартната инфоразвлекателна система Chevrolet MyLink клиентите със съвместими телефони iPhone (4S и по-нови версии), използващи операционната система iOS, 6 могат да се свържат със Siri, за да осъществят определен брой функции, като същевременно с това задържат погледа си на пътя и ръцете на волана. За да сведе до минимум разсейването, Siri използва допълнителна функционалност с режим Eyes Free, който позволява на потребителите гласова комуникация със своя iPhone.
Потребителите просто свързват своя iPhone с MyLink радиото с помощта на Bluetooth, и използват бутона за активирането с глас на волана, за да започнат връзката със Siri в режим Eyes Free.
В САЩ собствениците на Spark и Sonic RS могат да използват Siri в режим Eyes Free, за да осъществят активирана с глас, hands-free връзка с Contacts в техния iPhone, възпроизвеждат песни от iTunes, и дори да превключват музикалните източници автоматично от AM/FM/XM радио и iPod режим.
Да изпратите текстово съобщение, диктувайки го, докато шофирате? Вече и това е възможно. Имате и достъп до Calendar и add appointments. Разсейването е сведено до минимум, като поддържате екрана на iPhone без осветяване, дори когато Siri отговаря на прости въпроси като такива за резултати от мачове, или данни на национални празници.
Дори в режим Eyes Free, Siri обаче няма да отговори на сложни въпроси, които изискват изобразяване на уеб страница.
Както Spark, така и Sonic, се предлагат също с премиум услугата на OnStar Directions and Connections. OnStar осигурява повече безопасност, сигурност и свързаност на тези автомобили, включително услуги като Automatic Crash Response (повикване при катастрофа), Stolen Vehicle Assistance (асистенция при откраднат автомобил), Vehicle Diagnostics (автомобилна диагностика) и Roadside Assistance (пътна асистенция). Повечето собственици на смартфони могат да изтеглят приложението RemoteLink Mobile App, което позволява на абонатите на OnStar да контролират и управляват различни функции на автомобила през техния телефон. За повече информация за услугите на OnStar посетете onstar.com.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...