Volkswagen обяви цените на кабриолета Golf GTI

Main May 2, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6135 views | no comments

Volkswagen обяви цените на най-мощния сериен кабриолет Golf GTI, който бе представен на автосалона в Женева. Продажбите му стартират през юли, цената на новия модел започва от 36 000 евро. Автомобилът е получил радиаторна решетка тип „пчелна пита”, аеродинамични надвеси и заден дифузьор, както и изпускателна система с два накрайника и 18-инчови джанти от леки сплави.
Под капака на кабриолета се намира 2,0-литров четирицилиндров двигател с мощност 210 к.с. и въртящ момент 280 Нм. Той работи в комбинация с 6-степенна механична предавателна кутия, която може да бъде заменена с роботизирана трасмисия DSG c два съединителя. Автомобилът е способен да ускори от нула до 100 км/ч за 7,3 секунди, или само с 0,4 секунди повече, отколкото хечбека Golf GTI. Кабриолетът може да развие до 235 км/ч. Разходът на гориво е 7,5 л/100 км при избора на механичната трансмисия и 7,7 л/100 км при роботизираната, а емисите CO2 не надвишават 177 г/км или 180 г/км съответно.

 
Keywords:   golf gti, volkswagen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...