Citroen C-Elysee и C4 L за Източна Европа и Азия

Main June 21, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2870 views | no comments

Citroen представи два специални модела в лицето на C-Elysеe и C4 L, седани, предназначени за средиземноморските пазари в Източна Европа и Азия.
С тези модели френският производител иска да увеличи продажбите си в едни от най-важните сегменти – компактния. Тези два модела обаче няма да се предлагат в родината си, където малките седани не са особено популярни.
C-Elysеe и C4 L са „ситроенските“ версии на бъдещия Peugeot 301, който също няма да се появи във френските шоурумове на марката. Автомобилите ще споделят обща платформа, ще са със сходен стил по отношение на оптиката и на джантите.
C-Elysеe е с база от 2,65 м и обем на багажника в размер на 506 л. Под капака ще се крие 1.4 VTi с макс. 95 к.с. Ще го произвеждат във Виго, Испания, където и ще бъде продаван. Освен това ще го предлагат и в Турция, Централна Европа и Великобритания.
C4 L е разработка на тема C4. Това ще е първият производствен Citroen, разработен от дизайнерския център на марката в Шанхай. Той ще излиза от китайския завод на марката във Вухан. Тя ще е с дизайн като на автомобил от по-висок клас, за да я различават от C-Elysеe. Тя ще е с камера, GPS с тъч-скрийн, камера за обратно виждане, йонизатор за въздуха.
Под капака клиентите ще намерят 1,6 THP и 150 и 170 „коня“, както и 1,8 VTi със 136 к.с. И двата мотора се куплират с автоматична или секвенциална 6-степенна предавателна кутия.
Официалната им премиера е насрочена за края на годината.

 
Keywords:   citroen, elys, gps, peugeot, peugeot 301
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...