Цялата истина за новия Audi A4 в AUTO BILD 355

Общи 17 юли 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5530 посещения | без коментари

Четете в новия ни брой какви са новостите около Audi, как ще изглежда бъдещият А4, подробности за комбито Skoda Rapid Spaceback, както и за новата Mazda CX-3. От страниците на най-популярното автомобилно издание в Европа ще узнаете и колко достъпно може да бъде Infiniti Q50.
Германските редактори са подложили на безкомпромисните си сравнителни тестове фейслифта на BMW Серия 5, който се изправя срещу конкурентите си Audi A6 и Mercedes E-класа.
Отговор на въпроса кой е по-добър Mazda 3 или Opel Astra, също търсете в българския AUTO BILD 355.
Продължителният тест ви посочва предимствата и недостатъците на Suzuki Kizashi Sport 2.4.
Българските редактори на изданието са споделили първите си впечатления от Renault Clio dCi 90.
Подробен репортаж ви запознава с трудностите и красотите, които ще срещнете, ако тръгнете с автомобил Duster Adventure към Черна гора. Рубриката за употребявани автомобили ви среща с Opel Meriva A.
Конски сили в огромни количества лъсват на страниците „Въодушевление“, защото там ви запознаваме с автомобилите, с които полицията в Дубай бори престъпността. По-семплите от тях са Mercedes-Benz, но какво ще кажете за Lamborghini Aventador? И още:Актуално Audi A4 Сравнителен тест на BMW Серия 5, Audi A6 и Mercedes E-класаПродължителен тест Suzuki Kizashi Sport 2.4Първи впечатления Renault Clio dCi 90Спорт 24 часа Льо МанВъодушевление Полицейски автомобили в Дубай

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте