Списание MODA се завръща

Общи 29 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2550 посещения | без коментари

S Media Team, издател на двете най-популярни автомобилни списания у нас – Auto Bild и Top Gear на български език, прибави към портфолиото си дамското заглавие MODA. То излиза на пазара с две корици и нова атрактивна цена от 3,99 лв.
В първия освежен брой на модното издание ще имате възможност да изберете между две супер атрактивни предложения за корици, ще видите и научите най-новото от света на модата и козметиката. Ще откриете и вълнуващи фотосесии, които ще ви пренесат на географската ширина на небесно синьо приключение и фешън авантюра с градски сюжет. Най-горещите модни тенденции, уловени през филтъра на модната ни редакторка Петя Чолакова, ще ви дадат насока в правилното подреждане на летния ви гардероб, а козметичните ни съвети ще направят лятото любимия ви сезон.
В броя ще прочетете още какво се случва в света на модата отвъд дефилетата – интересна изложба с три от най-прочутите фотографски проекти на покойния Хелмут Нютън в Берлин. Ще видите също така селекция от най-добрите портрети на италианския фотограф Франческо Кароцини, който отбягва да се представя като сина на главната редакторка на италианското издание на Vogue, а държи на кратката презентация – визиуалист, вдъхновен от Микеланджело Антониони.
Ексклузивно интервю с вокалистката на испанското дуенде Chambao – Ла Мари, разкрива откъде дивата черпи вдъхновение.
Припомняме, че S Media Team стои зад начинанието Speed-Press и е лицензен партньор на най-престижните световни издателства: BBC Worldwide Magazines (за България, Сърбия, Македония, Косово, Албания и Черна гора); Haymarket Consumer Mediа, Hello! Limited и Axel Springer. Портфолиото на издателството включва световноизвестни и локални издания като BBC TopGear България, BBC GoodFood България, BBC Knowledge България, F1 Racing България, HELLO! България, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Auto Bild.


 
Ключови думи:   auto bild, moda, s media, top gear
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте