Розов Ghost с удължена база бори рака

Общи 16 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6865 посещения | без коментари

Rolls-Royce Motor Cars представи FAB1, поръчков Ghost с удължена база. Не се учудвайте от странния розов цвят на лимузината, просто с този модел компанията се включва в борбата с рака на гърдата и проекта FAB1 Million, чиято цел е да се съберат 1 милион паунда за каузата. Как? Чрез наема на поръчковата лимузина, събиран в продължение на една година. Този необичаен автомобил ще се появява на специални събития, както и на всички, посветени на борбата с рака.
Розовото преобладава в цвета на каросерията, като капакът обаче е сребрист. Идеята за връзката на лимузината с благотворителната кампания е продължена в инак бежовия интериор под формата на акценти. Дори характерният за всеки Rolls чадър е изпълнен в розово и дори носи символичната панделка. С нея са украсени и възглавниците, както и облегалките за глава и подлакътниците.

 
Ключови думи:   ghost, rolls royce, rolls royce motor cars
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте