Дизел и хибрид за следващия Mercedes-Benz C-класа

Общи 16 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6890 посещения | без коментари

Обновеният Mercedes-Benz C-класа ще дебютира следващата година във версии седан, купе и комби. В гамата на модела влиза и кабриолет. Прототипите на бъдещия вариант с четири врати вече са подложени на сериозни тестове в Европа и дори бяха засечени от автомобилни папараци.
Обновеният модел ще има и дизелови и хибридни версии, освен обичайните бензинови.
Моделът ще дебютира през следващата година на салона в Детройт през януари, а в шоурумовете ще се появи няколко месеца по-късно – през август.
Компанията ще лансира купето и кабриолета година след старта на продажбите на седана. Предвидена е и високоскоростна AMG версия.
Дизеловият C-класа най-вероятно ще разчита на 2,1-литров 4-цилиндров турбодвигател, познат ни от GLK250. Там този силов агрегат развива макс. мощност 190 к.с. Предполага се, че хибридът ще съчетава 4-цилиндров бензинов мотор с електродвигател.

 
Ключови думи:   mercedes benz, mercedes benz c
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте