AUTO BILD 419 идва с 8 допълнителни страници

Общи 21 октомври 2014 | Speed-Press.com A- A+ 36380 посещения | без коментари

Новият ни брой разкрива дизайнерските тенденции от Инголщат и моделите на Audi, които ще ни зарадват оттам. По този повод бъдещото радикално купе А9 краси корицата ни.
Интерес ще предизвика и тестът на AMG GT на Mercedes, а зад волана на този уникален спортист сяда не кой да е, а шампионът от DTM Бернд Шнайдер.
С далеч по-практична насоченост е големият ни сравнителен тест на малки автомобили с дизелови двигатели. В надпреварата на пестеливците на старта застават Peugeot 308, Hyundai i30, Mercedes-Benz A160 CDI и BMW 114d. Кой от тях е победител в четирибоя, ще узнаете от нашите страници.
Есента отдавна е дошла, а скоро следват и зимните неволи на шофьорите. За да сте една крачка напред, сме публикували и голям сравнителен тест, в който са включени 50 модела зимни гуми. Отговорили сме и на въпросите как се държат те при спиране, слалом, аквапланинг, каква е управляемостта им и с какво сцепление разполагат.
Рубриката ни за употребявани автомобили този път съветва какъв семеен модел да изберем на стойност под 20 000 лв., и разнищва предимствата и недостатъците на Skoda Roomster и неговите конкуренти на старо.
И за десерт сме оставили един много интересен сравнителен тест – японската резачка Honda NSX срещу най-бързата косачка, която е от същата марка.
Приятно четене! И ОЩЕ:

Insider Бъдещето на AudiПърви впечатления Ford FocusПърви впечатления oт Mercedes AMG GTSecond Hand Mercedes GLK за 36 000 лв.Second Hand Семеен автомобил до 20 000 лв.Въодушевление Honda NSX срещу най-бързата „косачка“





 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте