Премиум ралито на България стартира на 14 юли

Общи 01 юли 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5690 посещения | без коментари

От 14 до 17 юли ще се проведе „Премиум Рали София – Свети Влас”. В първия ден е предвиден 180-километров преход от София до писта „Дракон“, Пловдив. Стартът е в 12 часа на открития паркинг на CITY CENTER SOFIA, като на всяка минута ще потегля по един автомобил. От 14,00 до 18,00 ч. ще има състезание за най-бърза обиколка на писта „Дракон“, с. Калояново, Пловдивско. В зависимост от постигнатите резултати се трупат точки за крайното класиране. Награждаване за най-добри постижения на пистата са в три класа - GT (спортни роудстъри), туристически (предимно лимузини над 2000 кубика) и SUV.
Във втория ден от ралито са предвидени 465 км от Пловдив през Стара Загора до Свети Влас. В 19,00 ч е предвидено участниците да пристигнат на „Марина Диневи“ в Свети Влас, където по време на официалната вечеря ще бъде обявено временното класиране. От 23,00 ч в PLANET YACHT CLUB започва грандиозно парти със специалното участие на виртуозния испански тромпетист EL TROMPETERO, част от европейското му турне.
Третият ден е свободен, като участниците ще отскочат и до Слънчев Бряг. На 17 юли ралито продължава със 471-километров преход от Свети Влас през Сливен за София. Финалът е на паркинга пред „Кемпински Хотел Зографски“, следват награждаване и гала вечеря.
Таксата за участие в Premium Rally е 1500 лв. (без ДДС) за двама души. Пакетът включва всички нощувки в хотели 4 или 5 звезди, куверт за заведенията по маршрута на Premium Rally, СПА процедури, подаръци, промо пакети, награди и най-важното, възможността да сте част от най-атрактивното и пълно с адреналин събитие за това лято.
За участие и повече информация можете да проверите на www.premiumrally.com.

Фотографии: Иван Донев, с любезното съдействие на VILNER-Your Style Inside.

Програмата на „Премиум Рали София – Свети Влас”Ден 013 юли 2013 - Откриващо парти в клуб NIGHT FLIGHT (София)
Ден 114 юли 2013 - Старт на Ралито от открития паркинг на CITY CENTER SOFIA и тръгване към първата дестинация гр. Пловдив с междинна спирка и състезания на писта „ДРАКОН“14 юли 2013 - състезания (по желание) на Писта „ДРАКОН“, отворена за публика.14 юли 2013 - Парти в клуб HISTERIA (Пловдив)
Ден 215 юли 2013 - Тръгване към втора дестинация Свети Влас15 юли 2013 - Ексклузивно Парти в PLANET La Dolce Vita (Свети Влас)
Ден 316 юли 2013 - Парти в клуб БРИЛЯНТИН (Слънчев Бряг)
Ден 417 юли 2013 - Тръгване към четвърта и финална дестинация гр. София17 юли 2013 - Бонус събитие (достояние само на участниците)17 юли 2013 - Финално парти в клуб БРИЛЯНТИН (София)

 
Ключови думи:   sofia, yacht club
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте