Отново Golf, но като спортен ван

Общи 25 февруари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 5085 посещения | без коментари

В сайта си Volkswagen пусна рисунки на компактния ван Golf Sportsvan, който ще замени досегашния Golf Plus. На миналогодишното издание на автомобилния салон във Франкфурт германската марка показа едноименен прототип.
На германския пазар практичният, но все така спортен Golf се предлага с базова цена от 19 625 евро. Предвидени са два бензинови двигателя – 1,2-литров силов агрегат с мощност 85 к.с. и 1.4 TSI със 150 к.с. Възможностите включват и два дизела с обем 1,6 и 2,0 л с макс. въртящ момент 250 Нм и 320 Нм. Най-слабият от тях е куплиран с 5-степенна механична предавателна кутия. Той ускорява от място до 100 км/ч за 13,2 сек, а най-мощният - за 8,8 сек. Топдизелът спринтира до 100 км/ч за 9,2 сек.
Задната седалка може надлължно да се мести до 180 мм, а обемът на багажника със сгънат втори ред достига до 1500 л. Моделът ще получи и система за следене на мъртвите зони, предупреждение за възможен сблъсък отпред, както и адаптивен круз-контрол.

 
Ключови думи:   volkswagen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте