Най-големият автомобил на планетата обикаля София

Общи 03 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7880 посещения | без коментари

Йо-хо-хо и бутилка ром! Ето така ни посрещна екипажът на кораба, начело на който беше самият Капитан Хенри Морган. Е, вярно – не стигнахме до руля за управление, но можем да гарантираме, че беше уникално преживяване.

И преди да сме ви объркали напълно – не сме плавали в открито море, но разходка в София с единствената в Европа лимузина Lincoln Navigator 140 – inch Stretch сигурно ще ви прозвучи дори и по-добре.

Тя е поръчков модел, който няма аналог по своята големина и характеристики. Двигателят е 5,4-литров и харчи 30 литра на 100 км (леле!), но събира цели 14 човека, които спокойно могат да се насладят на питие по време на разходка из града. Да не забравим и 6-те вградени вътрешни монитора! Любопитно е, че лимузината е произведена като най-големия лек автомобил на планетата. Lincoln Navigator L е разрязан на две и удължен от най-добрата в бранша лицензирана тунинг фирма.

Ако и вие си мечтаете за подобна разходка – достатъчно е да отворите сайта на Captain Morganlivelikethecaptain.com/bg-bg/. Издържите ли теста, можете да участвате в седмична томбола за „Градски круиз с приятели“ - вечерна разходка за спечелилия и 4-ма негови приятели.


 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте