Започват продажбите на BMW Серия 4 у нас

Общи 03 октомври 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7310 посещения | без коментари

Продажбите на новата BMW Серия 4 Купе започват от 5 октомври както за Европа, така и за България. Едва дебютирал на Автомобилния салон във Франкфурт в началото на миналия месец, моделът идва у нас със стартови цени от 83 450 лв. с ДДС за версията 428i с макс. мощност на двигателя 180 к.с. и среден разход от 6,6 л/100 км. Малко по-скъпо излиза вариантът на същия мотор, но с xDrive – 88 000 лв. Топ версията BMW 435i XDrive излиза 100 950 лв.

С въвеждането на цифрата 4 в означението на моделите си производителят бележи началото на нова ера при купетата и по-високата ексклузивност спрямо BMW Серия 3.

Динамичните пропорции на новото BMW Серия 4 Купе са променени значително в сравнение с BMW Серия 3 Купе. Дължината на автомобила е увеличена със само 26 мм (4638 мм), но удълженото с 50 мм междуосие (2 810 мм) и снижената с 16 мм линия на покрива (1362 мм) подчертават още по-интензивно спортно-издължения силует на купе. В комбинация с типичните за марката къси надвеси, дългия преден капак и изтеглената назад пътническа клетка с плавна линия на покрива се създава перфектният визуален баланс на силуета.

Шестцилиндров и два четирицилиндрови двигателя идват още от лансирането на BMW Серия 4 Купе. Стандартното обзавеждане предвижда 6-степенна механична предавателна, а осемстепенната автоматична трансмисия е опция.





 
Ключови думи:   bmw
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте