Капитолия Груп откри комплекс за товарни автомобили

Общи 29 юни 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3508 посещения | без коментари

Вчера беше изключителна дата за добре познатия холдинг Капитолия Груп. След 3 години и половина усилия на екипите му, вече е налице уникална комбинация от услуги и предимства за всички клиенти. За да присъстват на откриването на комплекса и да засвидетелстват важността на новото съоръжение, гости на фирмата бяха Винченцо Мунцио – управител на O.ME.P.S, Хелмут Флигел – Управляващ директор Fliegl, Микеле Флора – търговски директор Zorzi, Маурицио Руберто – директор продажби Sermac, Мирко Бароло – управител на представителство на DAF за Италия и
Стефано Тондели – експортен мениджър Cometto.

Новият шоурум бе открит лично от домакина на събитието Ники Петков - управляващ директор Капитолия Товарни. Фирмата е част от холдинга Капитолия Груп, в който влизат още Капитолия Автомобили и Капитолия Яхти. Капитолия Груп е една от най-старите и утвърдени фирми, специализирана в доставката и продажбата на употребявани автомобили. През 2008-а фирмата ще чества своята 15-та годишнина. Капитолия Груп започва своята дейност през 1993 и пет години по-късно е лидер в продажбите и вноса на луксозни автомобили.

През 2003 Капитолия Товарни започва да функционира като независим клон, фокусиран върху търговията с употребявани товарни автомобили, ремаркета, полуремаркета и строителна техника. Голямо конкурентно предимство на клона е богатият избор на марки и модели, както и пълна свобода на избора за клиентите. В началото търговията с товарни автомобили стартира на малък плац на познатия бул. "Драган Цанков". С много маневри и усилия са вкарвани 18-метрови композиции в този тесен участък. Едва са се побирали десетина камиона, за повече просто не е имало място. В последствие се взима под наем място в столичния ж.к."Хаджи Димитър" - 6 дка на ул. "Резбарска". И там е пренесен бизнесът с тежки камиони.

всичко това е вече минало - на Околовръстното шосе, на разклона за село Герман на площ от 7000 кв.м. са изложени над 300 налични товарни автомобила и строителна техника, ремаркета за превоз на коне, яхти и др. Административната сграда е с разгърната площ 500 кв.м., на три нива. Сградата предлага всичко необходимо за покупко-продажба на товарни автомобили. Услугите, които се предлагат на клиентите са финансиране, застраховане, регистрация, доставка на резервни части. Работи се по европейски стандарт с напълно затворен цикъл на обслужването. В Капитолия Товарни работят 39 човека, а спреместването в новата сграда се отварят още 7-8 нови работни места.

През последните години Капитолия Товарни се радва на нарастващи продажби. През 2006 г. Капитолия Товарни увеличи обема на продажбите с 30 % спрямо 2005 година. Разрастването на фирмата и увеличените продажби позволиха да стартира и внос на нови товарни автомобили и строителна техника. Сега Капитолия Товарни е лидер на пазара на употребявани товарни автомобили и непрекъснато повишава конкурентноспособността си на пазара на нови товарни автомобили и строителна техника.

Осем сериозни производители в Европа гласуваха доверие за изключителен вносител на Капитолия Товарни за прикачени ремаркета, полуремаркета, надстройки, бетонпомпи. В преговори са и с още две марки. Марките, на които Капитолия Товарни е официален вносител са:

FRUEHAUF - ремаркета и полуремаркета
FLIEGL – ремаркета и полуремаркета
COMETTO – платформи за тежки товари
UR – ремаркета за леки автомобили
CRAMARO – патентовани системи за покриване
SERMAC – мобилни и стационарни бетонпомпи и бетоновози
O.ME.P.S – полуремаркета за транспорт на прахообразни и гранулирани продукти
Zorzi - самосвални полуремаркета
Предлагат се и ремаркета за коне и за ловни кучета.

През следващата година Капитолия Товарни смята да затвърди позициите си, като планира да открие нов модерен сервизен комплекс за товарни автомобили. За тази цел е закупен терен от 10 000 кв.м., в близост до вече изградената административна сграда. Сервизният център ще започне да функционира през лятото на 2008 г., с което ще се подобри още повече обслужването на клиентите, които заслужават най-доброто.

Сериозно предимство на Капитолия Товарни са разчупените схеми на продажба. Изкупува се например старият камион и той покрива всички първоначални вложения на клиента – първа вноска, застраховки, такси лизинг, регистрация и клиентът веднага се качва на новия си автомобил. Много са гъвкави и различните видове лизингови схеми. Предимство е, че на разположение е много техника на склад, както и извършване замяната на стар за нов автомобил. Не на последно място е и съкратеният срок на доставка, който е много атрактивен за товарните автомобили - до 1 седмица.

 
Ключови думи:   daf, fliegl, hiatus, sermac, zorzi
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте