В Макларън - са убедени, че тепърва ще разкрият потенциала си

Общи 30 юни 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2423 посещения | без коментари

Хората в отбора на Макларън са убедени, че има още какво да подобрят в болидите си, за да стопят изоставането си от Ферари. Кими Райконен и Фелипе Маса доминираха първите две свободни тренировки за Гран при на Франция, където през тази неделя ще се проведе осмият кръг от тазгодишния шампионат на Формула 1.

Временният водач в класирането Люис Хамилтън загуби време в сутрешната сесия на петъчния ден. Настоящият световен шампион Фернандо Алонсо също трябваше да се бори с проблеми по колата си. Шефът на екипа Рон Денис е уверен, че в отбора му са постигнали добър прогрес в първия ден от състезателния уикенд. "Успяхме да следваме програмата си, коментира Алонсо. - Събрахме ценна информация за поведението на гумите Бриджстоун при по-ниски температури. Можехме да бъдем и по-бързи през днешния ден (петък – бел.р.). Имаме още работа по настройките на колата. Аз съм на мнение, че ще се представим много добре и този път, така че резултатите за сега не ме притесняват."

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте