Как да изкараме пари от реклама върху автомобила?

Общи 31 януари 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7745 посещения | без коментари

Логистичният концерн DHL в бъдеще ще лансира реклама върху автомобили. Компанията търси хора, готови да предоставят рекламна площ върху колите си срещу заплащане. С тази оферта корпорацията търси партньори в четири германски града – Берлин, Кьолн, Хамбург и Мюнхен.
DHL осигурява цялостната рекламна услуга – създава връзката между клиента и собствениците на автомобили, заема се с брандирането на колата и измерва eфективността на рекламата. На клиента компанията обещава и логистичната услуга, обвързана с изчисляването на изминатите километри. Отчита се всеки изминат километър, а клиентът получава реклама за общия пробег. Шофьорите получават фиксирано възнаграждение от 70 евро на месец, както и ваучер за безплатна автомивка. DHL предоставя и GPS-модула за проследяване, а в края на съответната кампания премахва лепенките. Офертата е отправена към притежатели на автомобили на възраст до петдесет години, изминаващи до 8000 километра.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте