Volkswagen наистина искал да купи Fiat

Общи 05 август 2014 | Speed-Press.com A- A+ 10570 посещения | без коментари

Миналия месец гръмна бомбата, че Volkswagen възнамерява да купи Fiat. Тогава двете компании отрекоха воденето на каквито и да е преговори, но отново се появиха слухове, че все пак германската компания е имала подобно намерение. Стратезите на Volkswagen са предложили покупката в началото на годината, когато все още не бе финализирано сливането на Fiat с Chrysler. От седмица новата компания Fiat Chrysler Automobiles вече е със седалище Великобритания и оперира по холандския закон.

При обсъждане на покупката се е обсъждало връщане на името Auto Union за цялата компания Volkswagen Group. Печалбата от маржовете при продажба на автомобили обаче е започнала да спада и стратезите са се изплашили, че подобна мярка ще изисква голяма инвестиция. Volkswagen също така обсъжда спиране на някои непечеливши модели като Scirocco и триото Up!/Skoda Citigo/Seat Mii.

Агенция Speed-Press

 
Ключови думи:   volkswagen
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте