Vilner се захвана с мотоциклетите

Общи 15 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4150 посещения | без коментари

Известният български тунер Vilner този път се захвана с мотоциклетите, след като прие поръчка от ексцентричен руски бизнесмен, живееш и работещ в страната ни. Той е любител на моторите и притежава една от най-големите и интересни колекции байкове в България.
VIP клиентът не харесва определени детайли в серийно произведения мотор. Иска основна промяна във фаровете, които му приличат на „маска от Втората световна война“ и отличаващ се, по-агресивен звук и ново, индивидуално излъчване за своя F 800 R.
Базовият модел е BMW F 800 R e оборудван с 798-кубиков четиритактов двигател, мощност 87к.с. и шестстепенна скоростна кутия. Мотоциклетът развива максимална скорост 200 км/ч., а масата му е – 177 кг. Рамата е алуминиева, предните фарове са асиметрични, спирачките - Brembo с 320 мм.
6 месеца са необходими на трима специалисти от екипа на Vilner да измислят дизайна, да създадат макета, да изработят детайлите, да довършат и тестват своя ръчен труд по преработването на модела и създаването на Predator.
Направени са 17 нови детайла - 9 от карбон и 8 хромирани.
Дължината на мотора е скъсена с 25 см. От двуместен е направен едноместен - с една по-широка и изцяло преобразена седалка. Фарът е наново изграден - биксенонов с червени LED светлини. Предните мигачи са взети от BMW Z4 и са вградени в карбона. Тилът на Predator е с обединени мигачи, габарити и стоп. Задната гума е по-широка. Останалите сиви елементи от базовия вид са боядисани в черно.
Заради лекотата на карбоновите детайли моторът дори и ъпгрейднат и е натежал с едва 6,5 кг.
Ауспухът е ръчно изработен от българска партньорска фирма. Хищникът вече има яростен рев - нисък и плътен, смразяващ!

 
Ключови думи:   bmw, brembo, predator, vip, Тунинг
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте