Peugeot представя 208 на 13-ото „Рали на Принцесите“

Общи 15 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4000 посещения | без коментари

За втора поредна година Peugeot e партньор на женското автомобилно събитие на годината - „Ралито на Принцесите“. Тринадесетото издание на бляскавата и елегантна спортна проява ще се състои от 27 май до 1 юни. По този повод марката на лъва потвърждава ангажимента си пред дамите и женския автомобилен спорт. Тази година специален гост е новата звезда 208.
По случай лансирането на 208 Peugeot, който е официален партньор и превозвач на ралито, реши да отдаде специални почести на серия „200“. Марката ще участва с три свои автомобила 202 кабриолет, 203 кабриолет и 204 кабриолет.
По време на събитието всички организатори и техническите екипи ще се движат с автомобили Peugeot - вановете 807 и 5008, спортното купе RCZ, купе кабриолета 308 CC и дизеловите хибриди, 508 RXH и 3008 HYbrid4.
„Ралито на Принцесите” ще даде възможност на участниците и на многобройните зрители да се запознаят с новия модел на марката - 208. Това ще бъде и възможност за концесионерите от регионите, през които ще преминат колите, да представят 208 на своите настоящи и бъдещи клиенти.
„Ралито на Принцесите” е тип TSD (Time, Speed, Distance), в което състезателките участват със стари или престижни модели.

 
Ключови думи:   peugeot, peugeot 807, time speed
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте