Subaru на 82-рото автомобилно изложение в Женева

Общи 13 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2995 посещения | без коментари

Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), производител на автомобилите Subaru, обяви, че ще представи Subaru BRZ и Impreza с 5 врати като европейски премиери на предстоящото 82-ро автомобилно изложение в Женева 2012.
Subaru BRZ е съвместен проект между Subaru и Toyota Motor Corporation на спортен автомобил. Моделът е с предно разположен Boxer двигател и със задни задвижващи колела. Концепцията на автомобила е „Чиста наслада от управлението” – едно ново автомобилно преживяване. Чрез монтиране на Boxer двигателя възможно най-ниско в автомобила, BRZ е с много нисък център на тежестта, един от най-ниските в света и предлага изключително поведение на пътя.
Новото четвърто поколение Subaru Impreza предоставя по-високо качество, повече простор и по-добър комфорт. Както и изключителна надеждност, поведение на пътя и безопасност - благодарение на „Симетричното задвижване на всички колела” (Symmetrical All-Wheel Drive) и хоризонтално разположения двигател Subaru Boxer. Това са част от качествата на този сигурен и екологичен автомобил със спортно излъчване. Subaru Impreza с 5 врати ще се предлага на европейските пазари с бензинов двигател 1.6 литра.
През тази година марката отбелязва 40 години от създаването на водещата технология на Subaru: Symmetrical All-Wheel Drive (Симетрично задвижване на всички колела). Тази технология първо е монтирана в Subaru Leone Estate Van през 1972 г. С фокус върху SAWD и хоризонтално разположения двигател Subaru Boxer, FHI ще представи различни експонати със специално лого, символизиращо „Отговорно поведение според нуждите на водача“ – основна ценност на SAWD, както и илюстрации на историята на SAWD. Посетителите ще могат да усетят уникалността на SAWD благодарение на виртуална 3D игра.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте