Qoros влиза в дигиталния облак

Общи 23 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 2890 посещения | без коментари

Дебютиралият на автомобилния салон в Женева китайски производител с еврейски произход Qoros ще въведе нова инфотейнмънт система в моделите си. Тя е базирана на Windows Azure. Така нареченият QorosQloud ще съчетава лесната употреба с навигацията, комуникациите и мониторинга на функциите на автомобила, всички свързани с платформата на „облака“ Windows Azure. Системата има силно присъствие в Европа и е идеален партньор на Qoros, тъй като автомобилният производител разработва модели и за двата пазара. Компанията ще е първият производител в Китай, който вади на пазара информационно-развлекателна система на базата на Windows Azure.
QorosQloud осигурява над 30 услуги, включително и тези от повечето китайски доставчици на съдържание и от социалните мрежи.
Достъпът до системата става през 8-инчов, разположен на централната конзола тъч-скрийн дисплей. Интерфейсът му е замислен така, че минимално да отвлича вниманието на шофьора. Всичко е опростено до минимум. Да речем, отговарянето на телефонно обаждане става, като докоснем тъч-скрийна където и да било.
Услугите на „облака“ са достъпни и чрез смартфона, таблета или компютъра на потребителя. Освен това той създава по-близка връзка откогато и да било между шофьора, автомобила и дигиталния свят.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте