Mitsubishi пуска нов глобален модел

Общи 23 май 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3080 посещения | без коментари

Mitsubishi Motors Corporation обяви, че новият глобален компактен седан от следващо поколение, който ще се нарича Attrage (от attractive, англ. - привлекателен), ще се появи на тайландския пазар през юли тази година. Моделът отговаря на условията за Eco-car Project (горивна ефективност поне 5 л/100 км), изчислени на базата на европейските методи, съгласно изискванията на тайландското правителство, и ще се произвежда в третия завод на Mitsubishi Motors (Тайланд) Co. Ltd. в Лаем Чабанг Индъстриал Истейт в провинция Чонбури, Тайланд, който е филиал на MMC.
Attrage ще е с типичен за глобалните компактни седани от следващо поколение дизайн. Той е с къса предна част, която разширява изключително много зрителното поле, отлична маневреност с най-малък за този клас автомобили ъгъл на завиване (4,8 м), eлегантни и хармонични пропорции и оптимален баланс между аеродинамиката и обема на купето. Освен това автомобилът се отличава с характерен динамичен профил, който се издига в задната част.
Очаква се Attrage да постигне горивна ефективност от 22 км/л, една от най-добрите в този клас автомобили, благодарение на безкомпромисно понижаване на теглото на всички компоненти и олекотеното купе, базирано на технологията RISE (Reinforced Impact Safety Evolution), най-лекото в този клас поради широкото използване на стомана с висока якост.
Под капака е монтиран лек и компактен 1,2-литров MIVEC двигател, съчетан със CVT трансмисия с подсистема от предавателни механизми или 5-степенна механична трансмисия.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте