Porsche Panamera мутира в Stingray

Общи 30 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 18740 посещения | без коментари

Момчетата от Topcar имат обичая да показват своите шедьоври първо във Facebook. На снимките с Panamera става ясно: бодикитът на Porsche Stingray е продължение на TopCar Stinger GTR, тунинговано Porsche 911. Както на малките Macan и 911, каросерията на Panamera е подобаващо „раздута”. В допълнение към новите предни и задни калници TopCar променят панелите на вратите и монтират по-силно изразени прагове.
Особено ярка е задната престилка с дифузьор и 4 ауспухови тръби. Новата предна броня е с големи отвори и надлъжни дюзи. Също толкова агресивна като задницата е и предницата: тунерът е използвал нов капак, а под него се крие двигател с 570 к.с. От TopCar не предлагат силов тунинг. Пълният редизайн на Panamera Stingray GTR струва 81 000 лв. Клиентът може да избере опцията, при която някои части са карбонови. Това увеличава цената на 94 300 лв. Изборът на боя също е оставен на клиента и струва допълнително. Сега идва въпросът: дали този TopCar Panamera може да се нарича "Stingray"? В крайна сметка всеки свързва това име с Chevrolet Corvette.

 
Ключови думи:   Тунинг
 

Снимки


 

Kia представи Optima T-Hybrid Kia представи Optima T-Hybrid
30 септември 2014
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте