Още едно BMW зарядно за дома

Общи 30 септември 2014 | Speed-Press.com A- A+ 16950 посещения | без коментари

След концептуалната разаботка със слънчеви панели BMW пуска втора система за зареждане на електромобили и плъгинхибриди в домашни условия. Така нареченото устройство i Wallbox Pro се предлага като оригинален аксесоар към новите екологични модели на марката. С дебит от порядъка на 1,4 кВт, то поддържа много бързо зареждане. В този случай високоволтовите батерии на BMW i3 се „пълнят“ на 80% за по-малко от три часа. Зарядното е съвместимо с други марки автомобили, обзаведени със стандартна връзка от европейски тип 2.

Дизайнът на устройството напълно отговаря на естетиката на BMW i. С него се оперира с помощта на 7-инчовия цветен тъчскрийн дисплей, който предлага оптимизиран контрол на процеса на зареждане. Освен това той пази „историята“ за различни потребители, като могат да бъдат настроени до три различни профила на зареждане.

BMW i Wallbox Pro се активира, когато специален сензор долови движение. Можем да свържем зарядния щепсел към автомобила само с една ръка. Кабелът на зарядното е с дължина 3,5 м. Работи и с електричество, генерирано от домашна фотоволтаична система. Зарядното може да бъде използвано както в гаража, така и навън, но при условие че има надвес.

 
Ключови думи:   bmw
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте