Mercedes разкри снимка на концепцията GLA

Общи 17 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8315 посещения | без коментари

Mercedes показа снимка на концепцията GLA, която ще дебютира в събота на автомобилното изложение в Шанхай. Кросоувърът се отличава с издут преден капак, наклонено предно стъкло, протектори под броните, релси на покрива, мускулести калници, двойна изпускателна система и 20-цолови джанти, обути в гуми с размер 255/45 R20. От снимката се вижда, че фаровете и огромната радиаторна решетка са променени. Серийната версия се очаква да бъде вдъхновена от дизайна на А-клас, но разбира се, с по-голям клиренс.
Мощността идва от 2-литров 4-цилиндров турбо бензинов агрегат, заимстван от Mercedes А250. Той се комбинира с 7G-DCT трансмисия с два съединителя, която изпраща мощността към системата 4MATIC, задвижваща всички колела.
Двигателите за серийния модел ще бъдат взети от хечбека, което означава, че ще се предлага разнообразие от 4-цилиндрови бензинови и дизелови варианти. Планирана е и AMG версия с 4-цилиндров 2-литров турбо двигател с около 354 к.с. Първият сериен модел се очаква да се появи през септември на автомобилното изложение във Франкфурт.

 
Ключови думи:   gla, mercedes 250, Mercedes-Benz
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте