AUTO BILD 342: Лъжата за петте места

Общи 17 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8880 посещения | без коментари

В новия брой на списание AUTO BILD България ще се запознаете с бъдещите SUV-ове на Mercedes и Skoda. Те ще носят съответно имената GLA и Snowman. Редакторите правят първо сравнение на новото BMW X4 и бестселъра Range Rover Evoque. Кой ли от двата е по-шикозен? В рубриката „Актуално“ е представен Citroen DS Wild Rubis.
В тест едно срещу друго се изправят три дизелови комбита: Audi A4 Avant 2.0 TDI, BMW 318d Touring и Mercedes C 220 CDI Т-модел. И макар че повечето автомобили са регистрирани като 5-местни, от пространна публикация ще научите кои модели действително могат да превозват петима души, а не да ги карат да се чувстват като в консерва на колела.
На страниците за употребявани коли ще разберете за какво трябва да внимавате при покупката на кабриолети втора ръка с цена до 24 000 лева. Saab 9-3 Cabrio, Volvo C70 Cabrio и VW Eos могат да ви зарадват тази пролет, ако са в добро състояние.
Малките ванове Fiat 500L 1.4 и Ford B-Max 1.0 EcoBoost трябва да докажат дали предлагат нещо повече от място над главите. И макар че новият Ford Mondeo още не е пристигнал в Европа, германските редактори успяват да се докопат до хибридната версия за американския пазар и да споделят впечатленията си от нея.
И още:Актуално: Citroen DS Wild RubisАктуално: Skoda Snowman срещу Mercedes-Benz GLAПредставяне: Peugeot 308 GTi – френският спортистТест: Сравнение на 10 петместни моделаСъветник: как да втвърдим окачването чрез смартфон?Моторспорт: годината на вътрешноотборните битки в F1.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте